Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Sssssshhh!! Είναι τα μυστικά των σταρς!!



Η άνοιξη είναι ιδανική περίοδος για να κάνετε αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με την Fit νοοτροπία σας και για να ανανεωθείτε στο μαξιμουμ συνδυάζοντας σωστή διαιτροφή και συστηματική άσκηση. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά Smart Tips της διατροφής πριν και μετά το γυμναστήριο ή πριν την αερόβια άσκηση που θα σας βοηθήσουν να χάσετε το περιττό λίπος και να βελτιώσετε την εικόνα σας! Το Fitness Tips By Elena Amprazi σας εξασφαλίζει τα πιο έξυπνα μυστικά τα οποία ήδη εφαρμόζουν οι σταρ του πλανήτη στοχεύοντας σε μία 100% fabulous εμφάνιση! 


Paris & Nicky Hilton
Επιλέξτε τις πρωινές ώρες για να κάνετε ένα χαλαρό τρέξιμο 30 λεπτών πριν το πρωινό σας γεύμα. Όπως φαίνεται από πρόσφατη μελέτη είναι μια ιδανική λύση για απώλεια σωματικού λίπους.




Jessica Alba
1-2  ώρες πριν την άσκηση, καταναλώστε 1 μπανάνα ή άλλο φρούτο μαζί με 1-2 ποτήρια νερό.






















Maria Menounos
Μην ξεχνάτε να καταναλώνετε νερό σε όλη τη διάρκεια της άσκησης, ειδικά τις μέρες που έχει περισσότερη ζέστη.
























Heidi Klum
Εάν κάνετε αερόβια άσκηση συνεχόμενα για πάνω από μια ώρα καλό είναι να πίνετε και ένα ποτήρι φρέσκο φυσικό χυμό ενδιάμεσα ή να τρώτε 1 φρούτο μετά τα πρώτα 45 λεπτά.
























Susan Sarandon
Προτιμήστε μετά την άσκηση ένα ελαφρύ γεύμα με μικρή ποσότητα υδατανθράκων και πρωτεΐνης, σε συνδυασμό με μια πηγή υγρών. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι ένα smoothie από γάλα και 1-2 φρούτα ή 1-2 φρούτα με 3-4 καρύδια. 














Kate Gosselin
Καλό είναι να καταναλώνετε το σνακ σας στα πρώτα 30 λεπτά μετά την άσκηση.





















Alissa Milano

Μην παραλείπετε να καταναλώνετε αρκετά υγρά μετά την γυμναστική για να εξασφαλίσετε καλά επίπεδα υδάτωσης.






















Nicole Richie
Να έχετε 5 μικρά γεύματα την ημέρα, αντί για 1-2 μεγάλα. 

























Sarah Jessica Parker
Αντί για λευκά ζυμαρικά και λευκό ψωμί και απλά δημητριακά πρωινού, προτιμήστε πάντα προϊόντα ολικής άλεσης. Στα γεύματα που έχετε πατάτες, ρύζι ή ζυμαρικά, αποφύγετε την κατανάλωση ψωμιού.




















Heidi Klum
Ενδιάμεσα των γευμάτων καλό θα είναι να έχετε σνακ που δεν αποτελούνται μόνο από υδατάνθρακες. Για παράδειγμα συνδυάστε ένα φρούτο ή μια μπάρα δημητριακών με λίγους ξηρούς καρπούς ή αντί για κουλούρι Θεσσαλονίκης προτιμήστε ένα τοστ με τυρί χαμηλών λιπαρών και βραστή γαλοπούλα. Εναλλακτικά, μια ιδέα για ένα πλήρες σνακ είναι το γιαούρτι χαμηλών λιπαρών με ένα φρούτο και 5-6 αμύγδαλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.